El codi de gestió, necessari per revocar la T-CAT, es pot consultar mitjançant les següents opcions:

• En el full de lliurament que vau signar el el moment de rebre la T-CAT.
  • En el correu electrònic que vau rebre amb la notificació dels codis PIN i PUK.
  • Sol·licitant-lo al vostre responsable del servei, que a través de la carpeta del subscritptor pot tornar a lliurar el correu de PIN i PUK.
  • Accedint a https://scd.aoc.cat/revocar i clicant l’enllaç en vermell situat al final de la pantalla
  • Imagen8.png

i podreu Recuperar les dades a l’adreça de correu indicada.

La persona titular rebrà un correu electrònic per poder recuperar les dades:

Una vegada emplenades les dades que es demanen, la persona titular  podrà revocar el certificat i rebrà un correu a l’adreça indicada amb el canvi d’estat del certificat i confirmant que el certificat s’ha revocat. També apareixerà en la pantalla el missatge que el certificat s’ha revocat.