Per poder fer ús de la T-CAT en targeta és necessari instal·lar el programari compatible amb aquesta. Des del passat 13 d'abril de 2023 el Consorci AOC emet noves targetes que necessiten un nou programari anomenat "PKI Manager".

A continuació trobaràs els manuals i els instal·lables del nou programari i també tens disponibles els instal·lables del programari antic (Safesign) per a les targetes antigues.

Nou programari PKI Manager (per a T-CAT emeses a partir del 13/04/2023)

Per al funcionament de la targeta T-CAT emesa a partir del 13/04/2023 és imprescindible la instal·lació, a l'ordinador on es farà servir, del  programari PKI Manager

Per a la instal·lació cal accedir als enllaços següents en funció del sistema operatiu:

(IMPORTANT: cal desinstal·lar-ne prèviament les versions antigues)

Si encara no tens un lector de targetes criptogràfiques, tingues present que per a l'ús de la T-CAT en targeta és imprescindible disposar-ne d'un. Al manual d'instal·lació del programari tens informació sobre les característiques bàsiques que han de complir els lectors compatibles amb les targetes. El Consorci AOC no subministra els lectors, els usuaris han de sol·licitar els lectors als seus proveïdors informàtics.

 

Antic Programari SafeSign (per a T-CAT emeses abans del 13/04/2023)

Recorda!  Des de  l'octubre de 2023 les targetes T-CAT emeses abans del 13/04/2023 van perdre la condició de certificats qualificats i van ser revocades. Per a més informació pots consultar Canvi en les targetes T-CAT. Contacta amb el Responsable de Servei de Certificació Digital si la teva T-CAT encara no s'ha renovat per una de les noves per tal que en faci la sol·licitud.

Si encara disposes una targeta amb aquest programari (només targetes d'operadors d'Entitat de Registre) i necessites fer-la servir, descarrega't el programari Safesign en funció del sistema operatiu del teu ordinador:

Recorda que per a l'ús de la T-CAT en targeta és imprescindible disposar d'un lector de targetes. El Consorci AOC no subministra els lectors, els usuaris han de sol·licitar els lectors als seus proveïdors informàtics.

Nota important: En el cas de disposar del programari per a l’ús del DNI electrònic a l’ordinador on s’instal·larà el Safesign, és necessari verificar que la versió instal·lada d’aquest programari (e-DNI), és la darrera disponible. En cas contrari, es podria veure afectat el correcte funcionament del Safesign.

 

 

Creiem que et pot interessar: