IMPORTANT:

Per poder signar un document PDF és necessari disposar d'un certificat digital instal·lat en el teu ordinador, com és la T-CAT en targeta o T-CAT P. En cas de T-CAT en targeta, comprova si tens configurat correctament el teu equip per a l'ús de la targeta i recorda que has de tenir la targeta inserida al lector.

Obre el PDF amb Adobe Acrobat (Reader o DC) i segueix els següents passos:

1. Ves a "Eines" o a “Totes les eines” i selecciona "Certificats" o “Utilitza un certificat”:

selecció remarcada d'utilitzar el certificat

Si no ho trobes també pots cercar a la lupa:

cercar a la lupa utilitzar el certificat

2. Selecciona “Signa digitalment” i accepta el quadre de diàleg

seleccionar l'opció signar digitalment i acceptar

3. Selecciona l'espai on vols inserir la signatura, arrossegant el ratolí pel document.

arrosega el ratoli per seleccionar l'espai de signatura

4. Selecciona a continuació el teu certificat T-CAT amb el qual vols realitzar la signatura:

Sin título.png

5. Finalment, la signatura es veurà de la següent manera:

signatura digital en un document pdf

Et podria interessar: