Bloqueig del PIN

El PIN és un codi numèric de seguretat que protegeix l'ús del certificat digital per assegurar que només el titular del certificat pot utilitzar-lo per signar o autenticar-se.

Si has bloquejat el PIN, pots desbloquejar-lo de la següent manera:

1. Introdueix la T-CAT en el lector.

2. Accedeix a Inici de Windows - Tots els programes - Bit4id PKI Manager. (Per altres sistemes operatius consulta el Manual d'usuari de Bit4id).

3. Fes clic a l'opció Desbloca el PIN

Clicar l'opció Desbloca el PIN

4. Introdueix el PUK de la targeta i el nou PIN. El nou PIN ha de tenir entre 4 i 16 dígits alfanumèrics.

Introuir el PUK i el nou PIN

Bloqueig del PUK

El PUK és el codi de desbloqueig personal i serveix per desbloquejar el certificat digital després que el codi PIN hagi estat introduït incorrectament tres vegades.

Si has bloquejat el PUK, malauradament, la targeta ha quedat completament desactivada per la teva seguretat. Per tant, caldrà que revoquis la teva T-CAT i a continuació, que la persona Responsable de Certificació Digital del teu organisme en sol·liciti una de nova.

Si no saps qui és la persona Responsable de Certificació Digital del teu organisme, pots consultar-ho a l'inici de l'EACAT, a la part dreta:

Consulta l'inici de l'EACAT, a la part dreta la persona Responsable de Certificació Digital