Ja tens la teva targeta T-CAT i els codis PIN i PUK? Si el teu responsable del servei t’ha lliurat la targeta i ja has rebut el correu amb els codis PIN i PUK, ara és el moment de començar a fer-la servir. Aprèn a configurar-la!

Pas 1. Comprova la compatibilitat

La T-CAT funciona amb els principals sistemes operatius i navegadors del mercat. Et recomanem consultar la informació de compatibilitat per garantir un bon funcionament.

[veure les taules de compatibilitat]

Pas 2. Instal·la les claus públiques

Necessàries per verificar davant els navegadors que els certificats han estat emesos per alguna autoritat de certificació de confiança.

[baixa les claus públiques]

Pas 3. Instal·la el programari

Previ a la instal·lació del programari, si encara no tens un lectors de targetes criptogràfiques, consulta les característiques de lectors homologats.

Seguidament, instal·la al teu ordinador el programari Safesign per poder fer ús de la T-CAT, segons el sistema operatiu que tinguis instal·lat a la teva màquina (cal desinstal·lar prèviament les versions antigues)

Safesign per a Microsoft Windows

Windows 10, Windows 8, Windows 7 (32 bits) 3.0.124
Windows 10, Windows 8, Windows 7 (64 bits) 3.0.124

Safesign per a Linux

Linux Debian 32 bits
Linux Debian 64 bitS
Ubuntu 16.04 LTS

Safesign per a MAC

MAC OS

Nota important: En el cas de disposar del programari per a l’ús del DNI electrònic a l’ordinador on s’instal·larà el Safesign, es necessari verificar que la versió instal·lada d’aquest programari (e-DNI), és la darrera disponible. En cas contrari, es podria veure afectat el correcte funcionament del Safesign.

Pas 4. Comprova la T-CAT

Un cop feta la instal·lació del programari necessari per a l’ús de la T-CAT, posa la targeta al lector i prova el seu ús.

[veure com comprovar la T-CAT]

Contingut relacionat:

Si la targeta que he rebut té alguna dada errònia què he de fer?

PIN i PUK de la T-CAT en targeta