La Carpeta de Subscriptor permet als Responsables de Servei de Certificació Digital, fer el lliurament dels certificats digitals del seu organisme. L'accés a la carpeta es realitza amb una T-CAT personal en targeta  (No serveix la T-CAT d'operador d'Entitat de Registre, ni la T-CAT P).

Si tens diversos certificats al teu nom, quan entris a la Carpeta del Subscriptor, has d'assegurar-te que selecciones el certificat personal en targeta de l'organisme del qual ets responsable.

Si fins ara havies pogut accedir correctament:

• Comprova que el certificat que selecciones no és una targeta d'operador T-CAT o idCAT. Sabràs que és una targeta d'operador perquè a l'hora de seleccionar-la diu "CIPISR-1 - [Nom Cognom1 Cognom2]".
  • Comprova que constes com a Responsable del SCD d'aquest organisme. Ho pots veure entrant a EACAT, a l'apartat "Els meus responsables del Servei de Certificació Digital" que trobaràs al marge dret un cop identificat.

• Si no constes com a responsable comprova que darrerament no s'hagi enviat des del teu organisme una nova fitxa de subscriptor on no se t'hagi indicat com a responsable i hagis perdut el rol.  Si aquest és el cas, podeu enviar novament la fitxa. És important que a la fitxa apareguin TOTES les persones que han de disposar de rols en el Servei de Certificació Digital.
    • Si constes com a responsable, però has renovat la targeta darrerament, és possible que per error no s'hagi assignat el rol de responsable. Contacta amb nosaltres per tal que ho esmenem.

Et podria interessar