Recorda!
El lliurament l'ha de fer amb la seva T-CAT en targeta el Responsable de Servei de l'ens.
Cal que estigui present el titular del certificat per poder indicar la contrasenya necessària per a la descàrrega de la seva T-CAT P.
Un cop fet el lliurament, el titular té 10 dies per fer la descàrrega, si no es fa, quedarà revocat automàticament.

Com a responsable de servei, per fer el lliurament d'una T-CAT P, has d'accedir a scd.aoc.cat (has d'accedir-hi amb la teva targeta T-CAT, si no la tens introduïda al lector, o accedeixes amb altra targeta, t'apareixerà un error), i a la pàgina principal anar a “Pendents de lliurar”:

A continuació se’t mostraran els certificats pendents de lliurament al teu ens. Per buscar el certificat que vols descarregar, pots fer una cerca amb l'eina de la dreta o ampliant les peticions que es mostren per pàgina.

Un cop localitzat el certificat a lliurar has de seguir els següents passos:

1. Imprimeix el full de lliurament fent clic sobre la icona del full doblegat:

Un cop imprès, s'activarà la icona del cadenat per crear la contrasenya:

2. Prem la icona del cadenat. En aquest punt el titular del certificat haurà de posar la contrasenya personal que li servirà per a realitzar la descàrrega del certificat. Per seguir, fer clic a Enviar.

Un cop introduïda la contrasenya, s'activarà la icona del sobre que permetrà fer l'enviament del correu electrònic de descàrrega al titular del certificat.

3. Fes clic a la icona del sobre.

Aquesta acció portarà a la següent pantalla on es mostren les dades contingudes dins el certificat.

4. Fes clic a "Lliurar Correu-e".

5. Hauràs de signar l'operació seleccionant el certificat, indicant el PIN i prement "Acceptar":

Un cop fet això es mostrarà una pantalla de confirmació:

Després de lliurar el correu electrònic de descàrrega, el certificat passarà de "pendents de lliurament" a "lliurats".

Important: A partir d'aquest moment, el titular té 10 dies per fer la descàrrega del certificat, si no el descarrega en aquest termini quedarà revocat automàticament.